Meubels

Jolie werkt veel met gebruikt- sloop- en drijfhout omdat dit ten goede komt aan de uitstraling van de meubels. Maar voor de duurzaamheid van tuinmeubels kan het soms beter zijn om hardhout te gebruiken.
Alles is mogelijk en wordt uitgevoerd naar uw wensen. Bijvoorbeeld aan de hand van foto’s uit een magazine of een schetsje dat u heeft meegenomen. Ook wij kunnen een schets maken of foto’s laten zien om duidelijk te maken hoe uw ideeën eruit kunnen gaan zien.

Accessoires

Met sloop- en drijfhout maken wij leuke accessoires, zoals spiegels, kapstokken, planken voor in de keuken of woonkamer en lampen.

Tuin en dakterras

Niet alleen voor onderhoud of een kleine aanpassing, zeker ook voor een geheel nieuwe tuin of dakterras bent u bij Jolie aan het goede adres. Na uitwisseling van uw en onze ideeën zijn wij in staat om een mooi ontwerp voor uw tuin of dakterras te maken. Maar ook het ontwerp van uzelf of een architect kunnen wij volledig uitvoeren.

Kindermeubels

De uitstraling van de meubels van Jolie is uitermate geschikt voor in de kinderkamer. Sloophout in verschillende kleuren samen met robuust materiaal heeft een vrolijk effect. Vrees voor splinters is niet nodig, al het hout wordt zorgvuldig geschuurd voor gebruik!